سفارش تبلیغ
صبا ویژن

باید هوشیار بود!

تلاش مخابراتی به منظور سرنگونی! 

به گزارش فارس، پایگاه اینترنتی "سات‌ نت " در گزارشی درباره تحولات اخیر ایران نوشت: هرج و مرج های اخیر بطور مخفیانه توسط سازمان سیا هدایت می‌شد. این سازمان از طریق ارسال پیامک های (اس.ام.اس) متناقض سعی در سردرگم ساختن مردم ایران داشت. تیری میسان نویسنده این گزارش به بررسی این جنگ روانی پرداخته است. 
آمریکا هرگونه حمله نظامی به ایران را از دستور کار خارج ساخته و از اسرائیل نیز درخواست کرده که همین کار را انجام دهد. دولت اوباما ترجیح می دهد برای "تغییر رژیم " از عملیات‌های مخفی سود جوید - عملیات‌هایی که خطر کمتری دارند اما نتایج آنها غیرقابل پیش بینی است. واشنگتن سعی دارد با عملیات‌های مخفیانه در رویداد های اخیر تأثیر گذارده و رئیس جمهور منتخب را سرنگون سازد.
بار دیگر ایران تبدیل به میدان آزمایش روش‌های نوین براندازی شده است. هم اکنون سیا به سلاحی جدید متوسل شده: کنترل موبایل‌ها. از زمان دموکراتیزه شدن موبایل ها، سرویس های مخفی انگلو ساکسون قابلیت‌های خود در کنترل مکالمات تلفنی را افزایش داده اند. برای کنترل تلفن های سیمی باید تأسیساتی در محل نصب شود اما موبایل ها را می توان از طریق شبکه "اشلون " کنترل کرد. اما این سیستم نمی تواند موبایل‌های "اسکایپ " را کنترل نماید. به همین دلیل است که در مناطق منازعه خیز جهان شبکه اسکایپ از محبوبیت زیادی برخوردار است. بنابراین سازمان امنیت ملی (ان.اس.ای) به مذاکره با ارائه کنندگان خدمات مخابراتی پرداخت تا همکاری آنها را جلب نماید. آنهایی که پیشنهاد سازمان امنیت ملی را پذیرفتند پاداش زیادی دریافت کردند. 
اسرائیل در طول جنگ غزه از دسامبر 2008 تا ژانویه 2009 تنها یکبار و آن هم بطور اتفاقی به تأسیسات مخابراتی غزه حمله کرد. نیروهای اسرائیلی مواظب بودند که هیچگاه تأسیسات مخابراتی را مورد هدف قرار ندهند. این امر نشان می‌دهد که استراتژی ها در این حوزه کاملا تغییر یافته اند. از زمان جنگ اول خلیج فارس تاکنون استراتژی رایج متعلق به سرهنگ "جان واردن " بود. تئوری وی این بود که باید بمباران شوند تا اولا مردم سردرگم شوند و ثانیا ارتباط بین فرماندهی مرکز و جنگجویان قطع شود. امروزه عکس این تئوری رایج شده است یعنی اینکه زیرساخت های مخابراتی باید سالم نگه داشته شوند. در زمان بمباران غزه اوپراتور جوال [موبایل] زمان مکالمه بیشتری در اختیار کاربرانش قرار می‌داد. اوپراتور ظاهرا این کار را برای خدمت رسانی بیشتر انجام می داد اما در اصل با این کار به منافع اسرائیل خدمت می‌کرد. علاوه بر این، سازمان های اطلاعاتی غربی و اسرائیلی از موبایل‌ها برای راه اندازی جنگ روانی بهره می برند. بعد از تبادل اسرا بین اسرائیل و حزب الله در جولای 2008، ربات‌ها ده‌ها هزار تماس با موبایل‌های لبنانی‌ها برقرار کردند. صدایی به زبان عربی به کاربران در مورد هر گونه مشارکت در جنبش مقاومت هشدار می‌داد و به ناسزا گویی و تحقیر حزب الله می‌پرداخت. به همین علت جبران باسیل ، وزیر ارتباطات لبنان، شکایتی را در مورد نقض حاکمیت لبنان، تسلیم سازمان ملل کرد.
بعد از این واقعه و در اکتبر 2008 ده‌ها هزار نفر در لبنان و سوریه یک تماس خودکار دریافت کردند. در این پیام به کاربران گفته می شد که در ازای ارائه اخباری درباره مکان نگه‌داری اسرای اسرائیلی ده میلیون دلار دریافت خواهند کرد. از کسانی که مایل به همکاری بودند خواسته شده بود با شماره تلفنی در انگلیس تماس بگیرند.
هم اکنون این استراتژی در ایران نیز بکار گرفته شده است تا از این طریق شایعات و اخبار شوکه کننده در میان مردم انتشار یابد و سپس خشم و عصبانیت حاصل در مسیر دلخواه هدایت شود.
ابتدا در شب اول شمارش آرا پیامک‌هایی به کاربران ارسال شد مبنی بر اینکه شورای نگهبان میر حسین موسوی را برنده انتخابات اعلام کرده است. بعد از آن، نتایج رسمی - انتخاب مجدد محمود احمدی نژاد با 64 درصد آراء - بصورت تقلبی بزرگ نمایانده شد. به هر حال سه روز قبل، موسوی و دوستان وی پیروزی سراسری احمدی نژاد را حتمی می دانستند و سعی داشتند تا از طریق تبلیغات نامتقارن این مسأله را توجیه نمایند. ممکن است که برخی تقلب ها فاصله موجود بین دو نامزد را افزایش داده باشد اما پیروزی موسوی هرگز ممکن به نظر نمی رسد.
در وهله بعد، بعضی شهروندان ایرانی در اینترنت انتخاب شده و یا داوطلب شدند تا در "فیس بوک " چت کنند و یا در "توییتر فید " ثبت نام نمایند. آنها اخباری (درست یا غلط) در مورد پیشرفت بحران سیاسی و تظاهرات دریافت می کردند. این اخبار بدون نام و نشان شایعاتی در مورد درگیری های مسلحانه و تعداد کشته ها منتشر ساخته اند که تاکنون مورد تأیید قرار نگرفته است. قرار بود وب سایت توییتر فعالیت های خود را بعلت برخی اصلاحات فنی برای یک شب متوقف نماید. اما وزارت امور خارجه آمریکا از مدیران سایت خواست که فعالیت خود را متوقف نکنند. به گزارش نشریه نیویورک تایمز این عملیات باعث افزایش مخالفت‌ها و اغتشاشات در میان مردم شده است.
در همین حین، سیا دست به اقدامات جدیدی زده و با بسیج کردن معارضین ضد ایرانی در آمریکا و انگلیس سعی در نشان دادن بی ثباتی داشته است. دستورالعملی برای این افراد ارسال شده که شامل برخی توصیه ها است:
* توییتر فیدها را بر اساس منطقه زمانی تهران تنظیم نمایید.
* پیغام‌ها را در اکانت توییتر ذیل متمرکز کنید: @stopAhmadi, #iranelection and #gr88
* از حمله به وب سایت‌های رسمی دولت ایران بپرهیزید. (بگذارید ارتش آمریکا به آنها بپردازد.)
با توجه به این مسائل، دیگر نمی‌توان اعتبار پیام های سایت توییتر را تأیید نمود. دیگر نمی‌توان روشن کرد که این پیام ها توسط شاهدین واقعی در تهران ارسال می شوند و یا اینکه ساخته و پرداخته مأموران سیا هستند. هدف این کارها سردرگمی بیشتر ملت ایران و ایجاد اختلاف و درگیری میان آنها است.
ستادهای مشترک ارتش در سراسر جهان وقایع تهران را بدقت زیر نظر دارند. آنها سعی دارند تا ارزیابی دقیقی از کارآیی این روش نوین سرنگونی در میدان آزمایش ایران بدست آورند.

سایت جعلی خبرگزاری فارس طراحی شد

 عده‌ای با طراحی سایتی شبیه خبرگزاری فارس به طرز ناشیانه‌ای لوگوی خبرگزاری فارس را بر روی سایت خود قرار داده و در حال انتشار اخبار اخبار جعلی و ضد اصول حرفه‌ای در این خبرگزاری منتشر می‌کنند
این افراد نشانی اینترنتی این سایت را نیز شبیه فارس قرار داده‌اند.
خبرگزاری فارس ضمن درخواست از مخاطبان خود برای دقت در نوشتن نشانی خبرگزاری، این موضوع را محکوم کرده و از سوی مراجع قضایی پیگیری‌های لازم را انجام خواهد داد.